Webinar: Ontdek de nieuwe realiteit van klimaatadaptief bouwen

Inschrijven niet meer mogelijk

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie en de impact ervan op de leiding- en bredere bouwsector? Dan wilt u ons webinar op woensdag 20 september om 10:00 uur niet missen. Tijdens dit informatieve online event staat de klimaatadaptatie en haar gevolgen voor de gebouwde omgeving centraal.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzicht in de laatste ontwikkelingen van het beleid omtrent klimaatadaptatie. Ontdek welke keuzes de Nederlandse overheid maakt om klimaatveilig te blijven en leer alles over de laatste trends en ontwikkelingen met André Rodenburg, vertegenwoordiger van het platform ‘Samen Klimaatbestendig’.
  • Rotterdam, een stad die voorop loopt in de aanpak van klimaatadaptatie, deelt hun visie en keuzes als gemeente en de nieuwe eisen die zij stellen als gevolg van klimaatverandering. Johan Verlinde, programmamanager van ‘Rotterdams Weerwoord’, vertelt u hier alles over.
  • Niek Brink, commercieel manager klimaatadaptatie bij Wavin, neemt u mee in de wereld van oplossingen die de kunststof leidingbranche ontwikkelt en aanbiedt. Met zijn expertise en de innovatieve kracht binnen de branche laat hij zien op welke manier producenten kunnen bijdragen aan het creëren van klimaatvriendelijke steden en dorpen.

Mis deze unieke kans niet en schrijf u nu in voor het webinar. Na afloop bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie en hoe dit onze gebouwde omgeving beïnvloedt. 

We kijken ernaar uit u digitaal te verwelkomen op woensdag 20 september om 10:00 uur. Tot dan!