Ontdek de nieuwe website van BureauLeiding

Het is u vast niet ontgaan. De website van BureauLeiding heeft een gedaanteverwisseling doorgemaakt. Onze bedoeling is dat u aantrekkelijke informatie snel weet te vinden. Een aantal belangrijke onderdelen van de nieuwe website introduceren we hier voor u.

Het is u vast niet ontgaan. De website van BureauLeiding heeft een gedaanteverwisseling doorgemaakt. Onze bedoeling is dat u aantrekkelijke informatie snel weet te vinden. Een aantal belangrijke onderdelen van de nieuwe website introduceren we hier voor u.

Het Kennisdossier

Op onze oude site hebben we gemerkt dat u vaak kennisartikelen raadpleegt via de google zoekmachine en daarmee onze website weinig tot niet gebruikt. Binnen de nieuwe website kunt u eenvoudig de kennisartikelen opzoeken, detaildocumenten doorlezen en downloaden en snel navigeren naar gerelateerde kennisitems, nieuwsartikelen en veelgestelde vragen.

Het kennisdossier is ingedeeld in 9 primaire thema’s plus een overzicht van milieuproductverklaringen (EPD). Nieuw element is de ’tag’. Ziet u onder een artikel een rechthoekig blokje staan met daarin een bepaald onderwerp. Klik erop en u krijgt meteen alle andere artikelen over datzelfde onderwerp te zien.

BIS – Buizen Inzamel Systeem

Weet u al wat er wel en niet mag in de BIS-Container? Op de nieuwe website hebben we de informatie opnieuw duidelijk voor u neergezet en aangevuld waar nodig. Het bestelformulier is opnieuw opgebouwd om ervoor te zorgen dat deze zo eenvoudig mogelijk “juist” wordt ingevuld. Ook het toevoegen van een orderbon of ander document kan nu zeer eenvoudig.

Liever zelf inleveren van uw kunststofbuizen afval?

Gebruik dan het nieuwe afvalbrengpunten overzicht. Eenvoudig zoeken naar inleverpunten bij u in de buurt en zelfs de mogelijkheid om er direct heen te navigeren.

Interessante blogs en nieuwsberichten

Onder de knop nieuws vindt u de een overzicht van diverse activiteiten, de blogs van onze directeur Roger Loop en uiteraard het laatste nieuws uit de wereld van de kunststof leidingsystemen.

Magazine

Sinds een aantal jaar geeft BureauLeiding diverse uitgaven en magazines uit. Vanaf heden zullen dit soort uitgaven ook als digitaal magazine worden gepubliceerd. De eerste uitgave op deze nieuwe manier bekijkt u hier: Kennisdossier Duurzaam 1 – Online magazine

Digitale nieuwsbrief, social media en notificaties

Blijf op de hoogte van alle ontwikkeling van BureauLeiding! Dit kan eenvoudig door u te registreren voor onze digitale nieuwsbrief. Volg ons op de verschillende social media (zoals facebook, linkedin, twitter en youtube) en u bent altijd geïnformeerd.  Aanmelden voor notificaties zodra er iets gebeurd op de website klik dan op het groene label in de rechter kantlijn.

Verbetertip?

We hopen dat u een aangename tijd hebt op onze website. Als dat niet zo is, laat ons uw verbetertip weten! Dat stellen we zeer op prijs. Dat kan gemakkelijk door uw opmerkingen hier in te vullen en te versturen. Wilt u nieuws, artikelen of als gastblogger bijdragen aan deze site? Dat kan! Neem daarvoor contact op met BureauLeiding.

De website van BureauLeiding heeft een gedaante-verwisseling doorgemaakt.