Beurzen en congressen gaan door

Vanwege de coronamaatregelen is het voor lange tijd onzeker geweest of vakbeurzen en congressen nog wel door kunnen gaan. Naar aanleiding van de persconferentie op 13 augustus jl, is bevestigd dat de Kunststoffenbeurs en de Materials+Eurofinish+Surface beide in de Brabanthallen zijn toegestaan.

Persconferentie 13 augustus 2021

Op vrijdag 13 augustus heeft de overheid o.a. de coronamaatregelen gepresenteerd voor evenementen. Hierin is besloten dat doorstroomevenementen door kunnen gaan, mits er ruimte is voor maximaal 1 bezoeker per 5 m2. Personeel en standhouders worden hierbij niet meegerekend. De Brabanthallen beschikken over ruim 24.000 m2. waardoor er 5.000 bezoekers per dag mogen komen.

Het besluit van de overheid is tot stand gekomen, omdat vakbeurzen worden gezien als aanjagers van economisch herstel en een belangrijke ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

 

Kunststoffenbeurs

De Kunststoffenbeurs is de vakbeurs en ontmoetingsplek voor de kunststofketen in de Benelux. Tijdens dit event worden er actuele ontwikkelingen en mogelijkheden besproken. Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn:

  • Circulaire economie 
  • Duurzaamheid
  • Smart industry en slimme grondstoffen
  • Nieuwe materialen  
  • Kostprijsbesparing
  • Innovatieve productiemethodes en productontwikkeling

Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. U kunt gratis registreren voor de Kunststoffenbeurs.

 

Materials+Eurofinish+Surface 2021

De vakbeurzen Materials, Eurofinish en Surface slaan de handen in één en gaan verder als de Materials+Eurofinish+Surface 2021. Door de samenwerking tussen de drie beurzen, is het vanaf dit jaar voor het eerst mogelijk om de gehele waardeketen te ontmoeten. Dit biedt verschillende specialisten de kans om samen te komen: productontwikkelaars en -designers, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaal specialisten en onderzoekers. 

Meld u zich gratis aan voor de Materials+Eurofinish+Surface 2021.

 

Veiligheid in de Brabanthallen

Er worden hoge eisen gesteld als het gaat om de veiligheid van de gasten, relaties en medewerkers. Deze protocollen zijn in samenwerking met brancheverenigingen en met instemming van de verantwoordelijke ministeries vastgesteld. Zo beschikt de Brabanthallen over een geavanceerd luchtventilatiesysteem en worden gangpaden tot 5 meter breed gehouden. Tot slot, zullen er speciale VIP ruimtes ingericht zijn, waar exposanten en bezoekers veilig een gesprek kunnen voeren.

 

15 en 16 september 2021

Zowel de Kunststoffenbeurs als de Materials+Eurofinish+Surface zullen dit jaar plaatsvinden op 15 en 16 september in de Brabanthallen. Beide vakbeurzen zijn te typeren als doorstroomevenementen en kunnen hierdoor doorgaan. De Brabanthallen heeft de protocollen voor veiligheid aangescherpt, in samenwerking met brancheverenigingen en het ministerie. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.