Kennisdossier Functioneel (deel 1)

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN
Dossier functioneel

De toepassing van leidingsystemen is één van de grootste stappen vooruit geweest in de ontwikkeling van de westerse samenleving. De aanleg van riolering en drinkwaterleidingen heeft meer invloed gehad op de volksgezondheid dan de uitvinding van penicilline. Met de komst van riolering konden we afrekenen met hardnekkige infectieziekten, en door de waterleiding kwam veilig drinkwater voor iedereen beschikbaar.  Voor onze gezondheid vertrouwen wij derhalve op een omvangrijk stelsel van leidingsystemen.

Goede leidingen voor de aanvoer van drinkwater en de afvoer van afvalwater zijn dus letterlijk van levensbelang. Vandaar de continue investering en ontwikkeling van nieuwe leidingsystemen voor aanvoer van drinkwater en de afvoer van rioolwater, hemelwater en vele andere toepassingen.

In dit verband bieden kunststof leidingsystemen verschillende praktische voordelen. In dit online magazine zetten we graag alle functionele eigenschappen van kunststof leidingsystemen voor u op een rij. Onmisbare input voor een weloverwogen keuze, of het nu gaat om leidingen voor gas, water, elektra, riolering of hemelwaterafvoer.

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×