Kennisdossier

Willen we nog lang van de aarde kunnen genieten, dan zullen we zuinig met haar om moeten gaan. Daarom is duurzaam bouwen buitengewoon belangrijk. U bent zich daar als beleidsmaker, opdrachtgever, architect of bouwer meer dan ooit van bewust.

In de Kennisdossiers van BureauLeiding vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Door het vinden van de juiste informatie voor uw vraagstukken bent u in staat om te werken aan nieuwe manieren van ontwerpen en bouwen, met materialen die zo min mogelijk tot geen negatieve invloed hebben op het milieu.

Heeft u na het lezen van de Kennisdossiers nog een vraag? Of stond uw antwoord er (nog) niet tussen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Kunststof leidingsystemen passen prima binnen de filosofie van duurzaam bouwen en een circulaire economie!

Thema’s

Het kennisdossier is ingedeeld in 9 primaire thema’s. Selecteer een thema om toegang te krijgen tot de kennisbank artikelen.

Milieuproductverklaringen (epd’s)

Een levenscyclusanalyse (life cycle assessment – lca) is een manier om de impact op het milieu van een product te analyseren binnen alle stadia van de levenscyclus – van het begin tot het einde. Bekijk hier een overzicht van de Milieu product verklaringen (EPD).

Gebruik van de inhoud van het kennisdossier

BureauLeiding publicaties mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits met bronvermelding.

Voor gebruik van de publicaties die van derden afkomstig zijn, verwijzen wij naar de informatie hierover in de desbetreffende documenten.

Mist u informatie, heeft u vragen of opmerkingen over kunststof leidingsystemen, of beschikt u over documentatie over kunststof leidingsystemen die hier ook aangeboden kan worden, dan horen wij dat graag van u.

Downloads in English ( or German and French)

Al lot of research is done outside of the Netherlands and publications are available in English only. Our knowledgebase contains publications in Dutch, German, French and English. Please use the website ‘search‘ to find the document you are looking for.