Routebeschrijving

Bezoekadres

Een beschrijving van de route per openbaar vervoer en auto naar BureauLeiding vind u hieronder.

Routebeschrijving

BureauLeiding is gehuisvest in het Castellum, gebouw C, Synthesium, Loire 150, 2491 AK Den Haag

Bij binnenkomst dient u zich te melden bij de registratiezuil in het Atrium:
Klik op button ‘bezoeker’, kies vervolgens voor de button ‘ik kom voor een afspraak’.  Druk dan vervolgens op het logo BureauLeiding  en daarna op ‘bellen’. U krijgt een medewerker van BureauLeiding aan de telefoon.

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS per metro. Neem vanaf het tramplateau op Den Haag centraal HTM-tramlijn 3 of 4 naar Zoetermeer. Of neem ter hoogte van de treinen de Erasmuslijn van de RET naar Rotterdam Hofplein. Stap uit bij halte Forepark. Vanaf de halte loopt u naar links langs de weg. Het Castellum ziet u bij de rotonde rechts liggen. naar het Forepark. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.

Eigen vervoer

Als u met de auto komt, de slagbomen gaan automatisch open, doorrijden tot gebouw C, Synthesium (aldaar uw auto parkeren).

  • Vanuit Amsterdam
    Vanaf de A4 neemt u voor het knooppunt Prins Clausplein de afslag Leidschendam/Forepark-Leidscheveen (8). Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf over de snelweg. Op de eerst volgende splitsing bij de verkeerslichten weer rechtsaf. Het Castellum ziet u zich aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.
  • Vanuit Utrecht of Den Haag
    Op de A12 richting Den Haag volgen. Op het knooppunt Prins Clausplein richting Amsterdam (A4) volgen. Op de A4 richting Amsterdam neemt u de afslag Leidschendam/Forepark-Leidscheveen (8). Aan het eind van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. Het Castellum ziet u zich aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.
Plan uw route
Bekijk de route naar BureauLeiding op Google Maps

Bezoekadres:
Loire 150
2491 AK Den Haag

Tel: 070-4440650
E-mail: info@bureauleiding.nl