Nationale Conferentie Circulaire Economie 2023

Dit evenement werd gehouden op:
06 februari 2023

in: Theater de Spiegel in Zwolle

Maandag 6 februari 2023 is het zover: de vijfde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie! Onder de noemer ‘Ondernemen voor de Toekomst’ gaan we deze dag met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen in gesprek over wat er nodig is voor een volledig circulaire economie in 2050.

De conferentie vindt plaats in Theater de Spiegel in Zwolle en biedt een dag lang inspiratie, ontmoeting en nieuwe energie. Een deel van het programma zal ook via livestream worden aangeboden.

Als deelnemer kun je er:

  • Ideeën en meningen uitwisselen en daarmee bijdragen aan de transitie;
  • Inspiratie opdoen vanuit verschillende perspectieven;
  • Horen hoe het ervoor staat en wat je de komende jaren qua ontwikkelingen kunt verwachten;
  • Leren van elkaars best practices in circulair ondernemen en elkaar helpen belemmeringen voor circulair handelen weg te nemen;
  • Netwerken, mensen ontmoeten, partners vinden.

Er is een stevig en interactief plenair programma, intieme tafelsessies waarin we in gesprek en aan de slag gaan en matchmaking waardoor je je circulaire netwerk uitbreidt. Het belooft een mooie conferentie te worden.

Zet maandag 6 februari 2023 dus vast in je agenda! De uitnodiging met het volledige programma, informatie over de livestream en registratielink volgt in januari.