InfraTech 2021

Dit evenement werd gehouden op:
12 januari 2021 t/m 15 januari 2021

in: Ahoy Rotterdam

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur – volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld – maar voor de hele branche. De wereld ontwikkelt zich razendsnel, digitalisering zet onstuimig door en de energietransitie wordt met de dag relevanter. Maar hoe gaan bedrijven om met de uitdagingen in de fysieke én digitale wereld?

InfraTech Hybride
Tijdens InfraTech bundelen infraprofessionals kennis en krachten. Tijdens dit evenement staan de pijlers ‘ontmoeten’, ‘kennisoverdracht’ en ‘innovatie’ centraal. Juist in de tijden van nu is het belangrijk die kennisoverdacht te behouden. Om ervoor te zorgen dat het evenement voldoet aan de dan geldende maatregelen zal de vakbeurs een fysieke beursvloer hebben én virtueel live zijn. InfraTech 2021 Hybride! De diverse kennissessies zijn fysiek te volgen in de kennistheaters op de beursvloer en online te volgen in het nieuwe on- en offline InfraTech Netwerk Platform.

Met 637 exposanten geldt InfraTech als een nationaal platform voor de gehele infrasector. De thema’s infra, water & riolering, infra & innovatie, en openbare ruimte & mobiliteit staan tijdens deze editie centraal. De dynamische sector van de infrastructuur is verzameld onder één dak: publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers.

Infratech2021 12-15 januari 2021
InfraTech 2021
InfraTech is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 15 januari 2021 in Ahoy Rotterdam.